Telepítés

Telepítés

Klíma beszerelés rövid határidővel, precíz munkával

Klímaszerelés Debrecen és környékén RÖVID HATÁRIDŐVEL, precíz munkával. Lakások, házak, vagy irodai épületek fűtése és hűtése, gyors, költséghatékony és energiatakarékos megoldásokkal. Segítünk az optimális megoldást megtalálni a felhasználási igényeidnek megfelelően, hogy nyáron ne legyen meleged, valamint télen ne fázz! A FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT klímaberendezések hozzájárulnak otthona melegéhez.

Igény esetén kérem keressen az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

CSÖVEZÉS

Az alapszerelésen túl (3 méter)  további csőszakaszok beszerelése plusz költségekkel. Az ár egység ár, méterben értendő.

2,6-3,5kW-ig:9000Ft+ÁFA
4,1-5,4kW-ig:10000Ft+ÁFA
5,5-16kW-ig:12000Ft+ÁFA

 

 

9000 Ft-tól

ALAPSZERELÉS

3 folyóméterig történő egyirányú csőszakasz kiépítése műanyag csatornában maximum 3 méteres kültéri magasságig 1db tégla faláttöréssel és 2db idommal. Vasbeton (házgyári panel) falátfúrása + 15000 Ft + ÁFA!
2,6-3,5kW-ig:60000Ft+ÁFA
4,1-5,4kW-ig:80000Ft+ÁFA
5,5-10kW-ig:100000Ft+ÁFA

60000 Ft-tól

HORONYMARÁS

Ha nem szeretne műanyag fehér csatornát a falon, elrejtjük a csöveket a falban. Ezt a megoldást felújításkor – festéskor ajánljuk!

11000 Ft/fm

Kellemes

A klímaberendezéseknek köszönhetően kellemes levegőt varázsolhat otthonába. A felmérés után rövid határidőn belül el is végezzük a kért klímák beszerelését. A beltérben, sem a kültérben nem marad nyoma a szerelésnek. El is takarítunk magunk után.

Gyors

Több klímaberendezés is rendelkezésre áll Debrecenben raktáron, melyek így azonnal telepíthetőek. Csökkentve a várakozási időt, azért, hogy Ön minél hamarabb biztosíthassa családja számára a kényelmet.

Biztonság

Mivel közvetlen a forgalmazóktól szerezzük be a klímákat, így a gyártó által biztosított garancia időtartamot tudjuk biztosítani, ha a termék meghibásodna. Kivitelezésünk a LEGFEJLETTEBB TECHNOLÓGIÁVAL, TECHNIKÁVAL KÉSZÜL.

Megelőzés

A rendszeres klíma karbantartás megelőzheti a berendezések idő előtti elhasználódását. Ha időben észleljük az elváltozásokat, alacsony költséggel tudjuk javítani azokat.

A termékek menüpontban válassza ki az Önnek megfelelő terméket. Helyezze a kosárba, majd töltse ki a megrendelő űrlapot.

Igény esetén kérem keressen az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Az igényfelmérés ingyenes. Közös egyeztetés után rögzítjük a követelményeket, majd a szükséges eszközök és a munka jellegének elemzése után, egy kedvező árajánlatot teszek Önnek.

Az árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák!

hu_HUHungarian